Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Do - Za: 11:30 - 17:00

Let op! openingstijden winter

BETALING

Hoe kan ik betalen bij Justmarine.nl?

iDEAL: Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestellen de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, met behulp van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Creditcard: We accepteren Visa en Mastercard. Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Je creditcard wordt belast op het moment van levering.

Afterpay: AfterPay voert voor Justmarine.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Afterpay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. In deze e-mail staat een iDEAL-link zodat je het direct over kunt maken, maar ook kun je alle betaalgegevens raadplegen om het via een overboeking over te maken. Deze e-mail ontvang je binnen vijf werkdagen nadat je je bestelling hebt geplaatst. Je dient de betaling te voldoen binnen 14 dagen. Voor vragen over de betaling kun je contact opnemen met Afterpay via telefoonnummer 0900-40 50 60 2 of via www.afterpay.nl. Wanneer je kiest voor een betaling met Afterpay, mag het totaalbedrag van je bestelling niet meer dan €750,- bedragen. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement.

Sofort Banking: SOFORT Banking (ontwikkeld door Payment Network AG) is een innovatieve online betaalmethode met TÜV certificaat (zeer gerenomeerd Duits keuringsinstituut, m.b.t. beveiliging van gegevens en privacy). In Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk is dit een veel gebruikte online betaalmethode. Hoe werkt het? Het systeem werkt volgens de PIN/TAN methode. Met het beveiligde overschrijvingsformulier wordt door DIRECTebanking.nl automatisch de verbinding tot stand gebracht met uw online bank. De betaling zal dan ook direct verstuurd worden. Op deze manier wordt online shoppen snel en veilig. Zeer veel banken doen hier aan mee.

Bancontact / Mister Cash: Bancontact / Mister Cash is in België een erg populaire betaalwijze voor webshops. Uw Belgische klant kan via deze service direct online afrekenen, via zijn eigen vertrouwde bankomgeving. Bancontact/ Mister Cash is een standaardapplicatie op de kaarten die de Belgische banken uitgeven bij het openen van een rekening.

Betaal ik veilig bij Justmarine.nl?

Ja, Justmarine.nl maakt gebruik van de Secure Sockets Layer (SSL) technologie. Dit is een methode om gegevens die je via internet verstuurt te coderen, zodat alleen de ontvanger ze kan lezen.