Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Do - Za: 11:30 - 17:00

Let op! openingstijden winter

0

Jetski Trailer

BR_B_PR_PWC750 Rails_001

Misschien wel het belangrijkste accessoire dat je voor je jetski koopt, is de jetski trailer die je gebruikt om je jetski naar de water te brengen.

 

De fijnere details van het kopen van een jetski-trailer zijn echter iets dat veel kopers over het hoofd zien. In hun opwinding over het onderzoeken en kopen van hun nieuwe jetski, kunnen ze ook nalaten om de jetskitrailers te onderzoeken. Wanneer ze zich realiseren dat ze ook een trailer moeten kopen, kunnen ze de aankoop zelfs overhaasten, in de veronderstelling dat alle jetski-trailers hetzelfde zijn.

 

De waarheid is, hoe simpel ze ook lijken, jetski-trailers zijn NIET allemaal hetzelfde. Er zijn verschillende varianten van jetski-trailers waarmee u rekening moet houden voordat u een aankoop doet, waaronder materiaal, trekvermogen, grootte, aantal assen, ophangingssystemen. Het is belangrijk om wat onderzoek te doen voordat u een jetski trailer koopt, zodat u de beste jet loader kunt kopen die aan uw trekbehoeften voldoet.

 

Brenderup jetski-trailer is ontwikkeld om de romp van uw jetski te beschermen. De opvouwbare waterdichte individuele verlichting maakt het in- en uitladen van uw jetski gemakkelijker. Het unieke, nieuw ontwikkelde materiaal van de jet loader biedt extreem hoge glij-eigenschappen. U kunt de lier zowel verticaal als in de lengte verstellen.