Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Do - Za: 11:30 - 17:00

Let op! openingstijden winter

0

Rib boot trailer

H325exclusive_600x6004

Een RIB boot trailer kopen bij Just Marine

Om te weten wat een goede RIB boot trailer nou precies is, is het eerst goed te weten wat een RIB boot precies is. Veel mensen vergelijken de RIB boot met een rubberboot, maar die vergelijking gaat mank. Bij Just Marine kunt u een RIB boot trailer kopen voor een scherpe prijs.

Rigid Inflatable Boat

RIB staat voor Rigid Inflatable Boat en is een stijve opblaasbare boot. De boot is licht maar toch erg krachtig. Opvallend aan de RIB boot is de polyester bodem waarmee ook meteen het grootste verschil met de rubberboot benoemd is. Op die bodem, die ook van aluminium kan zijn overigens, wordt vaak een vaste stuurstand of een console geplaatst. De vaste romp heeft vaak de beschikking over een tubes, opblaasbare randen. RUG boten kunnen hoge snelheden bereiken en zijn zeewaardig.

RIB boot trailer heeft diepere kiel in vergelijking met trailer voor rubberboot

Als u een RIB boot trailer zoekt dan dient onderscheid gemaakt te worden tussen het vervoer over kortere en langere afstand. Voor de korte afstanden kunt u prima uit de voeten met een strandtrailer. Dit is een demontabele trailer op wielen die eenvoudig mee te nemen en op te bergen is. Moet u langere afstanden afleggen, dan is een RIB boot trailer perfect om comfortabel en veilig met uw RIB boot de weg op te gaan. In vergelijking met een rubberboot trailer heeft een RIB boot trailer een diepere kiel. Bij een rubberboot steunt de boot op vier trompetrollen.

De achterkant van de RIB boot steunt op twee rollen

Kijken we naar de RIB boot trailer, dan steunt de achterkant van de boot op twee rollen. De kiel van de polyester bodem steunt op de rol die aan de voorkant van de trailer bevestigd is. De rollen ondersteunen de polyester V-bodem op de best denkbare wijze en daardoor brengt u steeds op veilige wijze uw RIG boot van A naar B.

Pega H450

Prijs € 1070,25

Pega H650

Prijs € 1260,33

Pega H750

Prijs € 1648,76

Pega L350

Prijs € 822,31

Pega L450

Prijs € 987,60

Pega L650

Prijs € 1152,89