Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Do - Za: 11:30 - 17:00

Let op! openingstijden winter

0

Rubberboot trailer

RH225exclusive_600x600

Rubberboot trailer kopen bij Just Marine

Als u de trotse eigenaar bent van een rubberboot dan wilt u dat uw boot ook over land op de enige juiste wijze vervoerd worden. Die juiste wijze is vooral een manier waarop de boot geen beschadigingen oploopt en veilig van A naar B vervoerd wordt. Door het kiezen voor de juiste trailer kan dat. Bovendien vervoert u uw rubberboot met de juiste trailer op uiterst comfortabele wijze. Bij Just Marine kunt u een rubberboot trailer kopen voor een scherpe prijs en de service die u van Just Marine gewend bent.

Zo krijgt uw rubberboot steeds de best denkbare ondersteuning

Een trailer voor een rubberboot heeft rollen aan de zijkant. Daar worden de tubes van de rubberboot extra ondersteund. Aan de achterzijde van de trailer is een steun waar de spiegel van de rubberboot op kan rusten. Zo heeft uw rubberboot over land en op de trailer de beste ondersteuning die wensbaar is. Uiteraard is de rubberboot trailer er in tal van verschillende soorten en maten. U koopt een trailer in verschillende lengtes en breedtes met verschillende laadvermogens. Belangrijk is uiteraard ook de lengte van de boot bij het kiezen van de juiste trailer.

Kwestie van maatwerk

Een rubberboot trailer is overigens iets anders dan een trailer voor een rib boot. Het verschil zit vooral in het onderschip, dat bij een rib boot dieper is en dus een andere trailer vraagt. Voor het vervoer over korte afstanden rondom het water wordt vaak gebruik gemaakt van een strandtrailer. Een rubberboot trailer is een kwestie van maatwerk. Met een juiste uitvoering bent u echter verzekerd van het feit dat uw rubberboot op veilige en comfortabele wijze over land vervoerd wordt zonder dat uw rubberboot ook maar enige beschadiging oploopt. En zo is er voor elke boot een geschikte trailer beschikbaar, een trailer die volledig is afgestemd op de te vervoeren boot.

Pega RH350

Prijs € 822,31