Allpa Rubberboten - Allpa Rubberboot

Allpa rubberboten onderscheiden zich door hun goede kwaliteit, afwerking en hun gunstige prijs. Allpa rubberboten zijn leverbaar met een lengte van 2,00m tot 4,20m. Zij zijn daarmee geschikt voor een gezelschap van 2 tot wel 6 personen!

Door de puntvormige drijvers heeft een Allpa rubberboot een groot drijfvermogen en de dubbel-hoekige neus zorgt voor veel extra ruimte. Verder is elke Allpa rubberboot leverbaar met een aluminium of een opblaasbare bodem, in elke maat. Een rubberboot met een opblaasbare bodem is gemakkelijk op te bergen en relatief voordelig. Een rubberboot met een aluminium bodem is comfortabeler en beschermt de onderliggende bodem tegen zonlicht en beschadigen.

Allpa Rubberboten

Resultaten 1 - 8 van 8

Justmarine maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

Dit bericht verbergen

Log in

create an account

Untitled Document