Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Do - Za: 11:30 - 17:00

Let op! openingstijden winter

0

Sloepen

Sloep_kopen_alkmaar

Een fijne sloep kopen? Daarvoor moet u bij Just Marine zijn

U wilt een sloep kopen, wat een mooi vooruitzicht! Een betrouwbare sloep staat garant voor veel uren vaarplezier op het water. Sloepen zijn er in vele soorten en maten. Daardoor kunt u altijd een sloep kopen die perfect bij uw wensen past. Maar dat ruime aanbod kan de keuze ook lastig maken, want welke sloep is nu de meeste geschikte voor u en uw doeleinden? Bij Just Marine helpen we u graag met deze keuze. Een sloep kopen bij Just Marine betekent dat u deskundig advies krijgt van ervaren specialisten die met u meedenken. Op deze pagina geven we u graag meer informatie over een geschikte sloep kopen.

Een sloep kopen die bij uw wensen aansluit

Voordat u tot uw aankoop overgaat, is het belangrijk om stil te staan wat uw wensen zijn voor uw nieuwe sloep. Allereerst is er natuurlijk de vraag met hoeveel mensen u wilt gaan varen. Bij elke sloep op onze website staat vermeld voor hoeveel mensen deze sloep geschikt is. Wilt u een sloep kopen om alleen met uw eigen gezin te gaan varen, of bent u van plan geregeld vrienden uit te nodigen? Het is vervelend als u er achteraf achter komt dat u toch een te kleine sloep heeft aangeschaft en dat deze niet voldoet aan uw wensen.

En wat voor tochten wilt u gaan maken met uw sloep? Gaat u het beperken tot dagtochten of wilt u een sloep kopen waarmee u kan overnachten op het water? Een sloep kopen waar u op kunt overnachten behoort ook tot de mogelijkheden, maar deze sloepen zijn vanzelfsprekend vaak wel meer aan de prijs. Daarbij kunt u een sloep kopen met bijvoorbeeld een koelkast of chemisch toilet aan boord. Wilt u meer informatie over welke opties er mogelijk zijn op een bepaalde sloep? Neem dan zeker even contact met ons op, we helpen u graag verder.

Op welke wateren gaat u varen met uw sloep?

Het vaargebied is ook belangrijk bij de keuze welke sloep te kopen. Vaart u graag op de grachten, zoekt u liever het open water op, of combineert u graag het beste van beide werelden? Waar het in de grachten fijn is als uw sloep niet te hoog is en een open sloep kopen een goede optie is, kan het op open water juist fijn zijn als u beschut kunt zitten. En natuurlijk kunt u bij ons ook een sloep kopen die voor alle omstandigheden zeer geschikt is. Als u van plan bent om op verschillende plekken te gaan varen, is het daarbij fijn als uw sloep makkelijk te traileren en te vervoeren is.

Van welk materiaal wilt u een sloep kopen?

Bij een sloep kopen komt ook de keuze naar voren voor welk materiaal u wilt gaan. Een houten sloep is nostalgisch, maar is zwaar en vergt veel onderhoud, waar u tijd en geld aan kwijt bent. Voor de pleziervaart worden de meeste sloepen van polyester gemaakt. Maar ook de aluminium sloepen stijgen hard in populariteit. Aluminium sloepen zijn licht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen. Wilt u een onderhoudsvrije sloep kopen dan is aluminium een uitstekende keuze. Het materiaal hoeft niet onderhouden te worden, roest niet en is daarmee zeer duurzaam.

Wilt u een elektrische sloep kopen of gaat u voor de brandstof aangedreven motor?

Op het water wordt de keuze voor elektrisch steeds populairder. Ook bij een sloep kopen heeft u tegenwoordig de keuze voor een elektrische motor of een diesel- of benzine motor. Voor meer kracht en een grotere actieradius is de brandstofmotor een geschikte keus. Maar ook een elektrische motor heeft voordelen, deze is namelijk duurzamer en stil. Ideaal als u graag geniet van de rust op het water. Daarbij mag u vanaf 2020 in de Amsterdamse grachten alleen nog met een elektromotor varen.

Een sloep kopen kan bij ons altijd met de motor van uw voorkeur. Ook voor het ombouwen van bijvoorbeeld een brandstofmotor naar een elektrische motor kunt u bij ons terecht. Voor een langere levensduur van uw motor raden wij een regelmatige onderhoudsbeurt aan, die we bij Just Marine graag voor u uitvoeren.

Bij Just Marine kunt u een sloep kopen van de beste merken

Heeft u een beeld van wat u graag met uw sloep wilt gaan doen en aan welke eisen deze moet voldoen? Dan is de juiste sloep kopen de volgende stap! Bij Just Marine helpen we u graag met een advies op maat. U vindt op onze website een overzicht van de boten die wij beschikbaar hebben, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Heerhugowaard. U kunt bij ons een sloep kopen van merken als Caspian, Antaris, Admiral, Aquatico, Corsiva, Oudhuijzer en Topcraft. Met al deze verschillende merken kunt u zeker de sloep kopen die bij u en uw wensen past. We hebben een groot aanbod tweedehands sloepen, waar zeker een geschikte sloep voor u bijzit.

Een sloep kopen inclusief financiering

Een sloep kopen kan een behoorlijke uitgave zijn. Wij maken een sloep kopen graag voor iedereen mogelijk en bieden u de optie om via een financiering de kosten van deze aankoop te spreiden. Zo kunnen wij u helpen met een passende financiering. Zowel het gehele bedrag financieren als een deel van de aankoopprijs behoort tot de mogelijkheden. Bij al de sloepen op onze website kunt u met één klik zien wat uw maandlasten ongeveer zijn, maar een financiering blijft natuurlijk maatwerk. Wilt u een sloep kopen met financiering, neem dan contact met ons op. We helpen u graag een financiering te vinden die past bij uw situatie.

Bij Just Marine vindt u alles voor onbezorgd waterplezier

Naast een sloep kopen kunt u bij Just Marine ook terecht voor al uw andere wensen op het gebied van boten. Zo hebben wij naast sloepen diverse andere soorten boten, zoals rubberboten, RIB boten, aluminium boten en console boten, maar ook diverse boottrailers vindt u in ons assortiment. Verder verzorgen wij graag het onderhoud van uw boot, zoals onderhoudsbeurten en reparaties. Op onze website vindt u ons actuele aanbod, maar als u op zoek bent naar iets anders denken wij ook graag met u mee. Neemt u vooral contact met ons op via het contactformulier of kom langs in onze showroom in Heerhugowaard. Een sloep kopen of ander advies op het gebied van watersport? We heten u graag welkom bij Just Marine!

Coastliner 410

Prijs € 3295,00

Coastliner 485 Sloep

Prijs € 8295,00

Coastliner 620 Tender

Prijs € 16995,00

Lago Amore 478 Sloep

Prijs € 6295,00

Lago Amore 485 Sloep

Prijs € 6995,00

Lago Amore 595 Tender

Prijs € 11895,00

Oud huijzer 580 tender

Prijs € 15495,00

SilverYacht 405 Deluxe

Prijs € 3495,00

SilverYacht 445

Prijs € 6995,00

SilverYacht 495

Prijs € 7695,00

SilverYacht 525

Prijs € 9695,00

SilverYacht 625 Tender

Prijs € 14995,00

TendR 23 inboard Tender

Prijs € 36950,00

TendR 23 outboard Tender

Prijs € 22950,00

TendR 27 inboard Tender

Prijs € 49950,00