Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Do - Za: 11:30 - 17:00

Let op! openingstijden winter

0

Elektrische buitenboordmotor

Torqeedo_deep_blue__buitenboordmotoren_kopen

Elektrische buitenboordmotor kopen bij Just Marine

Just Marine kan u ook op het gebied van de elektrische buitenboordmotor uitstekend van dienst zijn. Meer dan dat zelfs. Een elektrische buitenboordmotor kopen bij justmarine.nl is een keuze maken uit motoren van alleen de beste kwaliteit. Want daar staan de merken Torqeedo, Talamex, Flovers en Haswing garant voor. Bovendien wordt weer eens bewezen dat topkwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn.

Elektrische buitenboordmotoren van topkwaliteit

Wat betreft de elektrische buitenboordmotor werkt justmarine.nl alleen met de beste merken. Een daarvan is Torqeedo. Een elektrische buitenboordmotor kopen van Torqeedo betekent een motor uit het topsegment kopen. De elektrische buitenboordmotor heeft een zeer hoge stuwkracht, de motor is licht van gewicht, duurzaam en zeer geavanceerd. Een elektrische buitenboordmotor van Torqeedo is niet te vergelijken met motoren van andere merken. Dat heeft alles te maken met het hoge vermogen, dat de verghelijking met een benzinemotor prima aankan. 

Van corrosiebestendige as tot zeer licht van gewicht

Ook de elektrische buitenboordmotor van Talamex mag er zijn. Pronkstuk uit het aanbod van dit merk is de TM86 met een stuwkracht van 24V. De stalen as is corrosiebestendig en de motor beschikt over een traploze diepteversnelling. Deze elektrische buitenboordmotor kopen betekent dat u een motor koopt met vijf versnellingen voor- en drie versnellingen achteruit. Justmarine.nl maakt een elektrische buitenboordmotor kopen een feest, want ook de Flover biedt het beste wat er op dit gebied te krijgen is. De motoren zijn gemakkelijk te tillen en dus licht van gewicht. Bovendien zijn de motoren in hoogte verstelbaar.

Voor ultiem en fluisterstil vaarplezier

Ook Haswing is een interessant merk als u een elektrische buitenboordmotor wilt kopen. De motoren staan als zeer innovatief bekend. Ze zijn bovendien erg milieuvriendelijk en bovendien zeer licht en compact. De elektrische buitenboordmotor staat voor ultiem fluisterstil vaarplezier. Standaard biedt dit merk een hoog uitrustingsniveau en een zeer toegankelijke prijs. Haswing biedt bovendien een breed aanbod aan modellen. Uiteraard bent u ook voor toebehoren bij justmarine.nl aan het juiste adres. Dan moet u denken aan accu’s, accubakken en acculaders. 

De beste elektrische buitenboordmotoren koopt u dus bij justmarine.nl. Daar weet u zeker dat u kwaliteit koopt, betaalbare kwaliteit bovendien. U kunt bij justmarine.nl bovendien terecht voor nieuwe boten en gebruikte boten, benzinemotoren en boottrailers, terwijl u er ook voor het huren van een boot aan het juiste adres bent.

8977074

Haswing

Maak kennis met de brede lijn innovatieve elektrische buitenboordmotoren van Haswing Marine. De milieuvriendelijke Haswing motoren zijn licht en compact en bieden u jarenlang fluisterstil

Bekijk alle modellen

Torqeedo elektromotoren

Torqeedo Elektrische Buitenboordmotor Torqeedo is het topsegment van de markt van fluister- en elektrische buitenboordmotoren. De Torqeedo motoren die worden aangeboden zijn van erg hoge

Bekijk alle modellen
torqeedo_600x600