Fluistermotoren - Elektrische buitenboordmotoren

Fluistermotoren zijn elektrische buitenboordmotoren met een stuwkracht van 20 tot 86 LBS. Dat staat gelijk aan respectievelijk 0,5PK tot 1,8PK. Fluistermotoren genereren weinig geluid, zodat u kunt genieten van de stilte om u heen terwijl u vaart met bijvoorbeeld uw rubberboot. Een rubberboot met motor is ideaal voor recreatie. De fluistermotoren die worden aangeboden zijn van hoogwaardige kwaliteit van merken als: Flover, Haswing, Talamex en Rhino elektromotoren.

Met de diverse merken is er een ruime keuze mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een standaard fluistermotor om lekker mee te varen of voor een fluistermotor met veel technische attributen om bijvoorbeeld te gaan vissen. Fluistermotoren zijn geschikt voor kleine boten, zoals bijvoorbeeld opblaasboten, maar ook voor middelgrote boten, zoals polyester boten. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid stuwkracht.

Justmarine maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

Dit bericht verbergen

Log in

create an account

Untitled Document