Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Do - Za: 11:30 - 17:00

Let op! openingstijden winter

0

Talamex Reserve Propellerset

E-mailadres

Product kenmerken • Onmisbaar bij een ongeluk • Gemaakt van stevig nylon kunstof • Leverbaar voor alle Talamex elektromotoren • Inclusief propellermoer en breekpe

 

Omschrijving

 

Deze stevige originele Talamex reserve propeller is onmisbaar bij een ongelukje. Door transport of het varen langs kanten met harde takken of stenen onder water beschadigt de propeller van een elektromotor soms onherstelbaar. Talamex propellers worden ook vervangen tijdens groot onderhoud, zodat de elektromotor altijd efficiënt en trillingvrij werkt. De propeller wordt geleverd als set inclusief bevestigingsonderdelen

De propeller is leverbaar in drie verschillende maten voor alle typen Talamex elektromotor uit de TM-serie. De propellerset bestaat uit de propeller, propellermoer met ring en een breekpen.

 

Product specificaties

 

Materiaal: Stootvast nylon

Kleur: Zwart

In de verpakking: Reservepropeller, propellermoer met ring breekpen

 

Fabrieksgarantie: 2 jaar

 

Deze sloep financieren?

Een sloep kopen kan een behoorlijke uitgave zijn. Wij maken een sloep kopen graag voor iedereen mogelijk en bieden u de optie om via een financiering de kosten van deze aankoop te spreiden. Zo kunnen wij u helpen met een passende financiering. Zowel het gehele bedrag financieren als een deel van de aankoopprijs behoort tot de mogelijkheden.

Bij al de sloepen op onze website kunt u met één klik zien wat uw maandlasten ongeveer zijn, maar een financiering blijft natuurlijk maatwerk.

Wilt u een sloep kopen met financiering, neem dan contact met ons op. We helpen u graag een financiering te vinden die past bij uw situatie.

21,95
Online op voorraad. Levertijd 1-2 werkdagen
  • Zeer scherp geprijsd
  • Verzending in heel Nederland
  • Veilig & gemakkelijk betalen met iDEAL