Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Do - Za: 11:30 - 17:00

Let op! openingstijden winter

0

Talamex Vaaraccu (Deep Cycle)

E-mailadres
De Talamex accu voor elektromotor is een voordelige semi-tractie loodaccu speciaal gemaakt voor fluistermotoren en elektrische buitenboordmotoren.

De Talamex accu voor elektromotor is speciaal gemaakt voor elektrisch varen. Het is een hoogwaardige semi-tractie accu, wat betekent dat de accu niet alleen geschikt is om de motor te starten, maar ook om langdurig stroom te leveren. Daarnaast kan deze Talamex accu voor elektromotor diep worden ontladen tot 60% zonder dat de accu beschadigd. Met de accucapaciteit van 105AH kunt u met een fluistermotor van bijvoorbeeld 40 LBS al snel ca. 4 uur varen.

De semi tractie accu 105Ah is gefabriceerd door Talamex en is een model uit de Nautic Power-Serie. De accu is schokbestendig, kan makkelijk worden verplaatst en kan (beperkt) worden gekanteld zonder dat de accu beschadigd. Dit maakt de accu zeer geschikt voor elektrisch varen. Daarnaast kan de accu ook gebruikt worden als verzorgingsaccu in een jacht of camper. Deze accu heeft een voordelige prijs en gaat jarenlang mee mits u de accu niet verder dan 60% ontlaadt. Wanneer er dus nog 40% capaciteit in de accu zit, dient u de accu weer op te laden.

 

Deze sloep financieren?

Een sloep kopen kan een behoorlijke uitgave zijn. Wij maken een sloep kopen graag voor iedereen mogelijk en bieden u de optie om via een financiering de kosten van deze aankoop te spreiden. Zo kunnen wij u helpen met een passende financiering. Zowel het gehele bedrag financieren als een deel van de aankoopprijs behoort tot de mogelijkheden.

Bij al de sloepen op onze website kunt u met één klik zien wat uw maandlasten ongeveer zijn, maar een financiering blijft natuurlijk maatwerk.

Wilt u een sloep kopen met financiering, neem dan contact met ons op. We helpen u graag een financiering te vinden die past bij uw situatie.

162,95
Online op voorraad. Levertijd 1-2 werkdagen
Waarschuw mij !
  • Zeer scherp geprijsd
  • Verzending in heel Nederland
  • Afhalen tot 21:00
  • Veilig & gemakkelijk betalen met iDEAL