Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Do - Za: 11:30 - 17:00

Let op! openingstijden winter

×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 1859

Boot Reinigen

Bij Just Marine reinigen wij zowel het interieur als het exterieur van uw boot. Wij beseffen dat uw boot een kwetsbaar eigendom is. Door de juiste middelen op bijvoorbeeld het leer of de stoffen bekleding te gebruiken, krijgen wij deze weer schoon zónder dat de bekleding wordt aangetast. Tevens is het belangrijk om het leer te behandelen tegen uitdrogen en de stoffen bekleding te impregneren om deze vuilafstotend te maken.

Laat uw boot reinigen door professionals van Just Marine

  • Zeer scherp geprijsd

  • Uw boot professioneel gereinigd: ruim 14 jaar ervaringZeer scherp geprijsd

  • Wij reinigen boten, sloep, tenders en consoleboten

  • Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen: goed voor boot en milieu

  • Na het reinigen krijgt u een speciale glansshampoo waardoor uw boot weer glanst

 

Grondige reiniging van het interieur, voordat de vlekken in uw bekleding trekken

 

Laat eens per jaar het interieur van uw boot reinigen. Zo voorkomt u dat eventuele vlekken (te) diep in de bekleding trekken of dat vieze geurtjes in de boot blijven hangen. Wij verwijderen de vlekken, stofzuigen de gehele boot en reinigen de ramen en douches. Verder voorzien we alle lakwerk in de boot van een waslaag. Ook als er olie in het ruim van de bilge terecht is gekomen maken wij dit graag weer schoon.

 

Reinigen en behandelen van teak

 

Veel booteigenaren pakken er direct een hogedrukspuit bij als ze het exterieur van de boot willen reinigen. Dat lijkt misschien de slimste én snelste manier om bijvoorbeeld een groen uitgeslagen teakdek schoon te maken, maar dit raden wij nadrukkelijk af. Een hogedrukspuit kan namelijk behoorlijk veel schade aanrichten: zo spuit u bij het teakdek al snel het hout kapot en kunnen de rubbers tussen het hout omhoog komen.

Bij Just Marine gaan wij voorzichtig en secuur te werk. Zo gebruiken wij géén hogedrukspuit op het teakdek: het gehele dek wordt door ons handmatig geschrobd. Na deze behandeling zullen we het teakdek impregneren, zodat deze niet snel opnieuw groen zal uitslaan.

 

 

Wilt u uw boot laten reinigen door Just Marine of bent u nieuwsgierig naar onze prijzen? Bel voor meer informatie naar 0226 234 333 of mail ons via ons contactformulier.