Waarschuwing
  • JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 981 niet laden

Reparatie

Buitenboordmotor reparatie

Heeft u een buitenboordmotor waar een reparatie aan moet worden uitgevoerd? Neem dan contact op met Justmarine.nl. Wij zijn specialisten op het gebied van buitenboordmotor reparatie in Broek op Langedijk / Alkmaar / Heerhugowaard en kunnen uw buitenboordmotor weer als een zonnetje laten draaien.

 

Wij onderhouden Honda, Yamaha, Suzuki, Selva, Mercury, Evinrude, Johnson, Tohatsu en Mariner buitenboordmotoren. Wij leveren ook nieuwe en gebruikt buitenboordmotoren.

 

Om u te vrijwaren van een onaangename financiële verrassing spreken wij eerst met u een maximum bedrag af waarvoor we uw motor onder handen zullen nemen. Wij zullen u dan van te voren altijd bellen indien de kosten hoger zullen zijn dan het afgesproken bedrag.

U kunt dan altijd zelf beslissen of wij door moeten gaan met de verdere reparatie van uw motor.

 

Als een reparatie duurder zal uitvallen dan de waarde van uw buitenboordmotor of boven uw budget is, betaalt u alleen de onderzoekskosten zonder verdere verplichtingen.

 

Wij gebruiken alleen originele onderdelen, alleen wanneer er geen
originele onderdelen verkrijgbaar zijn gebruiken wij in overleg imitatie onderdelen. Tevens kunnen wij eventueel bekijken of een occasion onderdeel de oplossing van het probleem kan zijn. Dat scheelt voor u weer in de kosten. En anders wordt er gekeken naar een nieuw onderdeel.

 

Op een uitgevoerde reparatie geven wij 1 maand garantie.

Garantie op onderdelen conform de fabrieksgarantie.

 

Tarieven.

 

Onderzoekskosten € 40,-

Uurtarief reparatie € 50,-

 

 

 

 

 

Tarieven zijn inclusief BTW en exclusief eventuele onderdelen.

 

Breng bij elektrisch start de bekabeling en sleutels mee.

 

Justmarine maakt gebruik van cookies om jou beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van jouw interesses, kun je informatie delen via social media en kunnen we je een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website ga je hiermee akkoord. Lees meer

Dit bericht verbergen

Log in

create an account

Untitled Document