Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Do - Za: 11:30 - 17:00

Let op! openingstijden winter

0

Kolibri KM-200 Karperboot

E-mailadres
Product kenmerken • Licht, compact en robuust • Op te bergen binnen 10 minuten • Geschikt voor buitenboordmotoren tot 3,5PK • Geschikt tot 250KG belasting

Omschrijving

 

De Kolibri KM-200 Karperboot is de kleinste karperboot uit ons assortiment. Door zijn speciale vorm bied de KM-200 zeer veel stabiliteit en drijfvermogen. 

 

De Kolibri KM-200 heeft een afmetingen van 2m x 1,4m met een draagvermogen van 250KG. Deze rubberboot biedt plaats aan één volwassene en ruim 170KG bagage. De Kolibri KM-200 is leverbaar met een lattenbodem, stevige vaste boekvloer (betonpex) bodem of een lichte airdeck opblaasbodem.

 

De Kolibri KM-200 is uitgerust met een super sterke watervaste houten spiegel die is afgewerkt met een stootvast PVC-profiel. De spiegel is geschikt voor zowel brandstof als elektrische buitenboordmotoren tot een maximaal vermogen van 2.5PK, en dat is ruim voldoende voor een rubberboot van deze afmetingen.

De drijvers hebben een diameter van Ø38cm en zijn mooi puntvormig. De rubberboot is gemakkelijk op te vouwen in een pakketje van 20KG zwaar en is hierdoor gemakkelijk te vervoeren.

 

De Kolibri KM-200 rubberboot is leverbaar met geïntegreerde stootrand, drie stevige handvatten, geïntegreerde roeidollen en een relinglijn rondom. Doordat de KM-200 beschikt over twee individuele drijvers, heeft u ook bij onverhoopte lekkage aan één van de tubes altijd een goed bestuurbare en veilige rubberboot. Alle Kolibri rubberboten worden standaard geleverd met een complete set bestaande uit: rubberboot transporttas en een transport tas voor de bodem, peddels, 2 verstelbare zitbanken en een voetpomp.

 

De KM-200 is gemaakt van stevig Five-Ply PVC (polyvinylchloride) met een dikte van 950D dat bestaat uit 5 lagen. De middelste laag is een speciaal ontwikkeld versterkende laag dat bestaat uit een gewoven structuur. Het strakke weefsel van de versterkende laag zorgt voor een hoge duurzaamheid en weerstand van materiaal tegen insnijdingen en lekken.

Het materiaal is bestand tegen UV-straling, zout water, brandstoffen, oliën en behoudt zijn eigenschappen bij temperaturen van -30 ˚C tot +60 ˚C.

 

 

Kolibri Boten worden ontworpen en gemaakt in Oekraïne. Zij worden daar uitvoerig onder zeer zware omstandigheden getest en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. U krijgt hier door 3 jaar volledige fabrieksgarantie op alle Kolibri boten. Deze garantie geldt wereldwijd!

 

 

INCLUSIEF ACCESSOIRES

 

Bij aanschaf van deze rubberboot ontvangt u een compleet pakket dat bestaat uit:

• De KM 200 boot

• Stevige vaste betonpex bodem

• Twee peddels

• Een plak- en reparatie-set

• Handpomp

• Stevige tas

• Zitplank

 

Product specificaties

 

Merk en model: Kolibri KM-200

Aantal personen: 1

Lengte: 200cm

Breedte: 140cm

Drijver dikte: Ø38cm

Draagvermogen: 250KG

Aantal luchtkamers: 2

Materiaal: Five-Ply 950D PVC

Aantal handvatten: 3

Aantal banken: 1

Ventielen: Hogedruk ventielen

Vloer: Betonpex lattenbodem

Spiegel: Hout

Spiegelhoogte: 38,1cm

Aanbevolen buitenboordmotor: Elektromotor of 4-takt kortstaart verbrandingsmotor

Aanbevolen buitenboordmotor vermogen: 2,6PK

Max. buitenboordmotor vermogen: 3.5PK

Opberg volume: 100 x 53 x 33cm

Gewicht: 20KG

Fabrieksgarantie: 3 Jaar

 

Vloer Tooltip

Deze sloep financieren?

Een sloep kopen kan een behoorlijke uitgave zijn. Wij maken een sloep kopen graag voor iedereen mogelijk en bieden u de optie om via een financiering de kosten van deze aankoop te spreiden. Zo kunnen wij u helpen met een passende financiering. Zowel het gehele bedrag financieren als een deel van de aankoopprijs behoort tot de mogelijkheden.

Bij al de sloepen op onze website kunt u met één klik zien wat uw maandlasten ongeveer zijn, maar een financiering blijft natuurlijk maatwerk.

Wilt u een sloep kopen met financiering, neem dan contact met ons op. We helpen u graag een financiering te vinden die past bij uw situatie.

379,-
Online op voorraad. Levertijd 1-2 werkdagen
Waarschuw mij !
  • Zeer scherp geprijsd
  • 3 Jaar fabrieksgarantie
  • Gratis verzending in heel Nederland
  • Veilig en gemakkelijk betalen met iDEAL
km-200
kolibri-rubberboot-km-200-3
kolibri-rubberboot-km-200-4