Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Do - Za: 11:30 - 17:00

Let op! openingstijden winter

0

Kolibri KM-280 DL Rubberboot

E-mailadres
Product kenmerken • Biedt plaats aan twee volwassenen plus bagage • Bijzonder robuust • Klein in te pakken • Geschikt voor buitenboordmotoren tot 5PK • Geschikt tot 351KG belasting

Omschrijving

 

De Kolibri KM-280DL Green is de geüpgraded broertje van de KM-280. Kolibri KM-280DL  is afkomstig uit de Kolibri Professional series. De meest belangrijke verschil ten opzichte van de KM-280 is de gebogen geometrische bootvorm en zijn opblaasbare kiel (V-bodem). Deze V-bodem zorgt voor een zeer goed en comfortabel vaargedrag.

 

Door zijn speciale vorm bied de KM-280DL zeer veel stabiliteit en drijfvermogen. 

 

De Kolibri KM-280DL heeft een afmetingen van 2,8m x 1,6m met een draagvermogen van 359KG. Deze rubberboot biedt plaats aan drie volwassene en 90KG bagage. De Kolibri KM-280DL word geleverd met een stevige vaste boekvloer (betonpex) bodem.

 

De Kolibri KM-280DL is uitgerust met een super sterke watervaste houten spiegel die is afgewerkt met een stootvast PVC-profiel. De spiegel is geschikt voor zowel brandstof als elektrische buitenboordmotoren tot een maximaal vermogen van 8PK, en dat is ruim voldoende voor een rubberboot van deze afmetingen.

De drijvers hebben een diameter van Ø39cm en zijn mooi rondvormig. De rubberboot is gemakkelijk op te vouwen in een pakketje van 45KG zwaar en is hierdoor gemakkelijk te vervoeren.

 

De Kolibri KM-280DL rubberboot is leverbaar met geïntegreerde stootrand, drie stevige handvatten, geïntegreerde roeidollen en een relinglijn rondom. Doordat de KM-280DL beschikt over drie individuele drijvers, heeft u ook bij onverhoopte lekkage aan één van de tubes altijd een goed bestuurbare en veilige rubberboot. Deze rubberboot wordt standaard compleet geleverd met een transporttas voor de rubberboot en een tas voor de bodem, peddels, 2 verstelbare zitbanken en een voetpomp.

 

De Kolibri KM-280DL is gemaakt van stevig Five-Ply PVC (polyvinylchloride) met een dikte van 950D dat bestaat uit 5 lagen. De middelste laag is een speciaal ontwikkeld versterkende laag dat bestaat uit een gewoven structuur. Het strakke weefsel van de versterkende laag zorgt voor een hoge duurzaamheid en weerstand van materiaal tegen insnijdingen en lekken.

Het materiaal is bestand tegen UV-straling, zout water, brandstoffen, oliën en behoudt zijn eigenschappen bij temperaturen van -30 ˚C tot +60 ˚C.

 

 

 

Kolibri Boten worden ontworpen en gemaakt in Oekraïne. Zij worden daar uitvoerig onder zeer zware omstandigheden getest en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Kolibri Rubberboten onderscheiden zich door hun simpele en toch complete ontwerp, en vooral hun uitzonderlijk robuuste kwaliteit. U krijgt hier door 3 jaar volledige fabrieksgarantie op alle Kolibri boten. Deze garantie geldt wereldwijd!

INCLUSIEF ACCESSOIRES

Bij aanschaf van deze rubberboot ontvangt u een compleet pakket dat bestaat uit:

 • De KM 280DL boot
 • Stevige lattenbodem
 • Twee peddels
 • Een plak- en reparatie-set
 • Handpomp
 • Stevige tas
 • 2 Zitplanken

 

Product specificaties

 

Merk en model: Kolibri KM-280

Aantal personen: 3

Lengte: 280cm

Breedte: 148cm

Drijver dikte: Ø38cm

Draagvermogen: 351KG

Aantal luchtkamers: 3

Materiaal: Five-Ply 950D PVC

Aantal handvatten: 3

Aantal banken: 2

Ventielen: Hogedruk ventielen

Vloer: Betonpex lattenbodem of Airdeck opblaasbodem

Spiegel: Hout

Spiegelhoogte: 38,1cm

Aanbevolen buitenboordmotor: Elektromotor of 4-takt kortstaart verbrandingsmotor

Aanbevolen buitenboordmotor vermogen: 2,6PK

Max. buitenboordmotor vermogen: 5PK

Opberg volume: 100 x 53 x 33cm

Gewicht: 27KG

Fabrieksgarantie: 3 Jaar

 

Vloer Tooltip

Deze sloep financieren?

Een sloep kopen kan een behoorlijke uitgave zijn. Wij maken een sloep kopen graag voor iedereen mogelijk en bieden u de optie om via een financiering de kosten van deze aankoop te spreiden. Zo kunnen wij u helpen met een passende financiering. Zowel het gehele bedrag financieren als een deel van de aankoopprijs behoort tot de mogelijkheden.

Bij al de sloepen op onze website kunt u met één klik zien wat uw maandlasten ongeveer zijn, maar een financiering blijft natuurlijk maatwerk.

Wilt u een sloep kopen met financiering, neem dan contact met ons op. We helpen u graag een financiering te vinden die past bij uw situatie.

795,-
Levertijd: 2-3 werkdagen
 • Zeer scherp geprijsd
 • 3 Jaar fabrieksgarantie
 • Gratis verzending in heel Nederland
 • Veilig en gemakkelijk betalen met iDEAL
kolibri-km280dl-tube