Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Do - Za: 11:30 - 17:00

Let op! openingstijden winter

0

Kolibri KM-300D Professional

E-mailadres
Product kenmerken • Biedt plaats aan 3 volwassenen, 1 kind en bagage • V-bodem met een harde binnenzijde • Comfortabele breedte van 1,6m • Geschikt voor buitenboordmotoren tot 10PK • Geschikt tot 400KG belasting

Omschrijving

 

De Kolibri KM-300D Professional rubberboot biedt veel ruimte om comfortabel te varen of te vissen. Door zijn speciale vorm bied de KM-300 zeer veel stabiliteit en drijfvermogen.

 

De Kolibri KM-300D heeft een afmetingen van 3m x 1,6m met een draagvermogen van 400KG. Deze rubberboot biedt plaats aan drie volwassene en 160KG bagage. De Kolibri KM-300D is leverbaar met een stevige vaste (betonpex) bodem of een lichte airdeck opblaasbodem.

 

De Kolibri KM-300D is uitgerust met een super sterke watervaste houten spiegel die is afgewerkt met een stootvast PVC-profiel. De spiegel is geschikt voor zowel brandstof als elektrische buitenboordmotoren tot een maximaal vermogen van 10PK, en dat is ruim voldoende voor een rubberboot van deze afmetingen.

De drijvers hebben een diameter van Ø42cm en zijn mooi puntvormig. De rubberboot is gemakkelijk op te vouwen in een pakketje van 54,5KG.

 

De Kolibri KM-300D rubberboot word geleverd met geïntegreerde stootrand, drie stevige handvatten, geïntegreerde roeidollen en een relinglijn rondom. Doordat de KM-300 beschikt over vier individuele drijvers, heeft u ook bij onverhoopte lekkage aan één van de tubes altijd een goed bestuurbare en veilige rubberboot. Alle Kolibri rubberboten worden standaard geleverd met een complete set bestaande uit: rubberboot transporttas en een transport tas voor de bodem, peddels, 2 verstelbare zitbanken en een voetpomp.

 

De KM-300D is afkomstig uit de Kolibri Professional series. De Kolibri Professional serie is gemaakt van extra dik PVC en beschikt over een opblaasbare kiel (V-bodem). Deze V-bodem zorgt voor een zeer goed en comfortabel vaargedrag.

 

De Kolibri KM-300D is gemaakt van stevig Five-Ply PVC (polyvinylchloride) met een dikte van 1100D dat bestaat uit 5 lagen. De middelste laag is een speciaal ontwikkeld versterkende laag dat bestaat uit een gewoven structuur. Het strakke weefsel van de versterkende laag zorgt voor een hoge duurzaamheid en weerstand van materiaal tegen insnijdingen en lekken.

Het materiaal is bestand tegen UV-straling, zout water, brandstoffen, oliën en behoudt zijn eigenschappen bij temperaturen van -30 ˚C tot +60 ˚C.

 

 

Kolibri Boten worden ontworpen en gemaakt in Oekraïne. Zij worden daar uitvoerig onder zeer zware omstandigheden getest en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. U krijgt hier door 3 jaar volledige fabrieksgarantie op alle Kolibri boten. Deze garantie geldt wereldwijd!

 

INCLUSIEF ACCESSOIRES

Bij aanschaf van deze rubberboot ontvangt u een compleet pakket dat bestaat uit:

 • De KM 300 D boot
 • Stevige vaste betonpex bodem
 • Twee peddels
 • Een plak- en reparatie-set
 • Handpomp
 • Stevige tas
 • 2 Zitplanken

 

Product specificaties

 

Merk en model: Kolibri KM-300D

Aantal personen: 3+1

Lengte: 300cm

Breedte: 160cm

Drijver dikte: Ø42cm

Draagvermogen: 400KG

Aantal luchtkamers: 4

Materiaal: Five-Ply 1100D PVC

Aantal handvatten: 2

Aantal banken: 2

Ventielen: Hogedruk ventielen

Vloer: Betonpex inlegbodem

Spiegel: Hout

Spiegelhoogte: 38,1cm

Aanbevolen buitenboordmotor: 4-Takt kortstaart verbrandingsmotor

Aanbevolen buitenboordmotor vermogen: 6PK

Max. buitenboordmotor vermogen: 10PK

Opberg volume: 110 x 57 x 40cm

Gewicht: 54,5KG

Fabrieksgarantie: 3 Jaar

Deze sloep financieren?

Een sloep kopen kan een behoorlijke uitgave zijn. Wij maken een sloep kopen graag voor iedereen mogelijk en bieden u de optie om via een financiering de kosten van deze aankoop te spreiden. Zo kunnen wij u helpen met een passende financiering. Zowel het gehele bedrag financieren als een deel van de aankoopprijs behoort tot de mogelijkheden.

Bij al de sloepen op onze website kunt u met één klik zien wat uw maandlasten ongeveer zijn, maar een financiering blijft natuurlijk maatwerk.

Wilt u een sloep kopen met financiering, neem dan contact met ons op. We helpen u graag een financiering te vinden die past bij uw situatie.

995,-
Online op voorraad. Levertijd 1-2 werkdagen
Waarschuw mij !
 • Zeer scherp geprijsd
 • 3 Jaar fabrieksgarantie
 • Gratis verzending in heel Nederland
 • Veilig en gemakkelijk betalen met iDEAL