Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Do - Za: 11:30 - 17:00

Let op! openingstijden winter

0

Nimarine rubberboten

Nimarine_rubberboot_goedkoop

NIMARINE RIB KOPEN? NIMARINE RIB BOTEN

Nimarine RIB boot of rubberboot kopen? Just Marine is Officieel Suzuki Nimarine dealer en specialist op gebied van Nimarine RIB en Rubberboten in Noord holland. Of uw nou een Nimarine RIB boot zoekt of een Nimarine rubberboot, uw bent bij ons op de juiste adres. Met Nimarine RIB boten en rubberboten variërend van 2.6m tot 5m bieden wij voor iedere klant een passende boot aan.

  

De polyester romp van de Rigid Inflatable Boats (RIB) van Nimarine zorgt voor een stabiele en comfortabele vaart. De naadloze dubbel-gelaagde lichtgewicht rompconstructie van polyester garandeert stevigheid en duurzaamheid. De tubes zijn van heavy duty 3-laags PVC-doek bij de MX 290 en 350. Vanaf de MX 410 zijn de RIB’s uitgevoerd in hypalon en worden ze standaard geleverd inclusief stuurconsole en uitgebreide kussenset. De Nimarine MX 500 RIB is geschikt voor een buitenboordmotor met vermogen tot en met 100 pk.

 

Wilt u deskundig advies of heeft u vragen over een RIB of rubberboot Aarzel dan niet, en neem direct contact op met de enige echte Watersport Specialist van Noord Holland middels het contactformulier of bezoek onze Showroom in Heerhugowaard vlakbij Alkmaar en Uitgeest.