Nijverheidsstraat 11A

1704 RA Heerhugowaard

0226 234 333

Deskundig advies

Do - Za: 11:30 - 17:00

Let op! openingstijden winter

0

Rubberboten

rubberboot_kopen

Rubberboot kopen voor een vaste lage prijs?

Brengt u graag tijd door op het water en droomt u van een eigen boot? Dat lijkt misschien een onbereikbare droom te zijn, omdat een eigen boot al snel enkele duizenden euro’s kost en daarbij komen nog factoren als onderhoud en stalling om de hoek kijken. In dat geval moet u zeker eens kijken bij de rubberboten die wij aanbieden. Een rubberboot is een solide boot, waarmee u fijn kunt varen en toch niet al te diep in de portemonnee hoeft te duiken. Daarnaast zijn rubberboten gemakkelijk te vervoeren en bent u geen geld kwijt aan stalling in de winter. Wij vertellen u graag meer over deze fijne boten!

Een groot aanbod vindt u bij Just Marine

Bij rubberboten denkt u misschien aan een bootje waarmee kinderen op het water spelen. Maar de rubberboten van Just Marine zijn zeker geen kinderspeelgoed. De rubberboot is van stevig materiaal gemaakt en kunnen tegen een stootje. Rubberboot is dan ook zeker geschikt voor uw vaartochten en staan garant voor veel watersport plezier. Bij Just Marine helpen we u graag met de juiste keuze voor uw rubberboot. Twijfelt u welke rubberboot het beste bij u past? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of kom langs in onze showroom om een rubberboot te zien en u te laten informeren door onze specialisten!

Hoe zijn rubberboten opgebouwd?

Allereerst geven we u graag meer uitleg over de rubberboten die wij aanbieden. Deze boten zijn, zoals de naam al aangeeft, gemaakt van stevig rubber. Rubberboten hebben meerdere luchtkamers die u met een pomp gemakkelijk opblaast. Eenmaal opgeblazen vormen deze kamers een stevige en stabiele romp, waardoor het een stevige en stabiele boot is, die goed tegen een stootje kan. Sommige rubberboten hebben een met lucht gevulde vloer. Doordat ook de kiel met lucht wordt gevuld, hebben rubberboten uitstekende vaareigenschappen. Rondom de boot zit een stootlijst zodat de voorkant en zijkant van de boot beschermd zijn tegen beschadigingen.

Ondanks de kwaliteit van het materiaal waarvan rubberboot gemaakt is, vormen scherpe objecten wel een risico waardoor de boot kan beschadigen. Er is een speciale kit te koop, waarmee u kleine lekken zelf kunt repareren. Het is belangrijk dat u hiervoor de juiste spullen gebruikt en een lek niet provisorisch probeert te maken. Wilt u zeker weten dat het lek goed wordt gerepareerd, dan kunt u altijd ons terecht, wij repareren het lek graag voor u. Zeker bij grotere lekken raden we altijd aan naar een specialist te gaan, omdat het belangrijk is dat het lek op de juiste manier wordt hersteld. Doordat het specialistisch werk is, is het moeilijk om dit correct uit te voeren. Verder kan goed onderhoud helpen om lekken bij rubberboot te voorkomen.

Tips voor het onderhoud van uw rubberboot

Om zolang mogelijk van uw rubberboot te kunnen genieten, is het belangrijk deze goed te onderhouden. In het gebruik is het bij rubberboten extra belangrijk goed op te passen bij het aanmeren bij een steiger of kade. Ook is het niet goed voor de boot als u deze over een stenen wegdek sleept, hiermee vergroot u de kans op slijtage en beschadigingen. Een rubberboot moeten regelmatig schoongemaakt worden, zodat zand, aanslag of algen zich niet aan de buitenkant van de boot hechten. Als zand in de ventielen terecht komt kunnen deze gaan lekken. Er zijn speciale middelen te koop, die rubberboten beschermen tegen invloeden van de zon en het materiaal soepel houden.

Rubberboten in een gunstige prijsklasse

Rubberboten zijn verkrijgbaar in veel verschillende prijsklassen bij Just Marine. Afhankelijk van uw budget hebben wij altijd een fijne rubberboot voor u in ons assortiment. Zo begint ons aanbod al bij rubberboten waar u nog geen €300 aan kwijt bent. Maar u kunt natuurlijke ook voor één van de grotere rubberboten kiezen, met daarbij het gemak van een buitenboordmotor. Bij Just Marine vindt u maar liefst 50 verschillende modellen rubberboten en opblaasboten. Hierbij kunt u denken aan RIB boten, kajaks en opblaasbare visboten, zoals karperboten.

Een groot aanbod bij Just Marine in Noord Holland 

In Heerhugowaard vindt u rubberboten van veel verschillende merken. Zo kunnen wij u de merken Nimarine, Kolibri, Talamex, Suzumar, Aquaparx, Allpa en Exoco aanbieden. Kent u bijvoorbeeld de karperboten van Kolibri al? Zeer voordelig geprijsd, maar toch van alle gemakken voorzien. Alle Kolibri kaperboten beschikken bijvoorbeeld over een stevige betonpex vloer waar u op kunt staan. Daarbij krijgt u 3 jaar volledige fabrieksgarantie op alle Kolibri karperboten. Kolibri Boten worden gemaakt in Oekraïne, waar ze uitvoerig getest worden onder zware omstandigheden. Zo weet u zeker dat u een boot heeft die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Naast de Kolibri karperboten hebben we natuurlijk nog veel meer soorten rubberboten in ons aanbod. Misschien bent u wel op zoek naar een snelle boot met buitenboordmotor. Vindt u het lastig de keus te maken welke van al die rubberboten nu de geschikte boot is voor u? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Onze specialisten denken graag met u mee, zodat u de juiste keuze maakt. Voor informatie kunt u het contact formulier invullen, telefonisch contact opnemen via +31 6441 35 411 of +31 226 234333 of een bezoek brengen aan onze showroom in Heerhugowaard. Ons deskundige team staat van maandag tot en met zaterdag van 09.30 tot 17.00 voor u klaar. 

Alles op het gebied van watersport vindt u bij Just Marine

U kunt bij Just Marine niet alleen terecht voor een rubberboot, maar ook voor bijvoorbeeld sloepen en aluminium boten bent u bij ons aan het juiste adres. Naast boten hebben wij een breed aanbod op het gebied van watersport, zo kunt u bij Just Marine terecht voor het onderhoud en reparaties aan uw boot en daarbij voor al uw benodigdheden zoals ankers, lijnen en zwemvesten. Bent u op zoek naar een boottrailer of wilt u deze huren? Ook daarmee helpen we u graag. Nieuwsgierig naar ons aanbod of op zoek naar specialistisch advies? Wij heten u graag welkom in onze showroom in Heerhugowaard.